چون دپارتمان تغییر کرد، مسئول جدید را انتخاب کنید
این عملیات قابل بازگشت نیست. برای تایید، کد زیر را وارد کنید:
برای تایید، کد زیر را وارد کنید:
این عملیات همهی تاریخچهی مشتریهای حذفشده را برای همیشه پاک میکند و قابل بازگشت نیست. برای تایید، کد زیر را وارد کنید:
اعضای این تیم حذف نمیشوند، فقط از تیم آزاد میشوند. آیا مطمئن هستید؟